Narazil do idúceho vlaku. Nehoda pri Trnovci nad Váhom.

14.01.2014 Levice

Narazil do idúceho vlaku
Na ceste medzi Kozárovcami a Tlmačmi v levickom okrese došlo včera v podvečer ku vážnej dopravnej nehode.
55 ročný vodič Opla Astra chcel pravdepodobne prejsť cez uzatvorené železničné priecestie a zboku narazil do idúceho rýchliku. Rušňovodič si zrážku ani nevšimol a pokračoval v jazde. Náraz vozidlo odhodil na ľavú stranu železničného násypu. Pri nehode sa ľahko zranil vodič. Jeho 53 ročná spolujazdkyňa však utrpela zranenia z ktorých sa bude liečiť asi 3 až 4 mesiace.
Alkohol v dychu vodiča a rušňovodiča dychové skúšky neodhalili. Na vozidle vznikla pri nehode škoda za asi 6500,- a na vlakovej súprave za 500,- eur. Dopravnú nehodu dokumentujú a jej presné príčiny zisťujú levickí dopravní policajti.

Nehoda pri Trnovci nad Váhom

Operačné stredisko Krajského riaditeľstva PZ v Nitre dnes ráno informovalo o uzávierke cesty pri Trnovci nad Váhom v okrese Šaľa z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody.
23 ročný vodič VW Polo pravdepodobne pri odbočovaní vľavo nedal prednosť oprotiidúcemu Suzuki, ktoré riadila 37 ročná žena. Došlo k zrážke a následne do zrazených áut narazila aj 32 ročná vodička Škody Fábia, idúca za VW Polo. Pri nehode sa spolujazdkyňa z VW Polo zranila ťažko a ďalšie tri osoby ľahko.
Alkohol v dychu vodičov policajti nezistili. Škoda, ktorá vznikla pri nehode doposiaľ nebola vyčíslená.
 
Renáta Čuháková
Hovorkyňa KR PZ v Nitre 
 

Vyberte región